OM AFORMA PLUS

Aforma Plus giver dig adgang til en række værktøjer, som er udviklet efter flere års erfaring til brug for køberrådgivning. Ordet Aforma kommer fra det latinske udtryk Forma, der er et udtryk for formularer.

Siden er udviklet til alle, der arbejder med køberrådgivning i det daglige. Hvis man ønsker at gøre køberrådgivning til en god forretning, så kræver det, at man er struktureret og arbejder ud fra enkelte formularer, som kan tilrettes de enkelte sager.

“At vide hvor man får besked, er mere værd end det man ved”
– Piet Hein

INDHOLDET PÅ AFORMA PLUS

Aforma Plus indeholder formularer til 6 forskellige ejendomskategorier.

I hver ejendomskategori, er der lagt formularer ind f.s.v.a. rådgiverskrivelse samt mødereferater.

Aforma Plus indeholder desuden en del formularer/skabeloner til brug ved forskellige problemstilliner, herunder f.eks. erklæringer fra tidligere lejere, når en ejendom har været udlejet. Det kan være ansøgningsskemaer til Civilstyrelsen for udlændinges erhvervelse af fast ejendom m.m.

Brugen af Aforma Plus kræver tilmelding via tilmeldingsformularen, hvor du også kan læse om priserne. 

Aforma Plus ajourføres efter behov, det vil sige, når der kommer nye love, normer fra DE eller retspraksis, som kan ændre på vores ansvar som køberrådgivere.

Brugen af Aforma Plus

Aforma Plus er udviklet til, at være så let at benytte som muligt. Som det fremgår af forsiden er Aforma Plus inddelt systematisk i hovedemner, som er ordnet alfabetisk. Klik på en kategori, hvorefter du får adgang til formularer for den ønskede kategori.

De registrerede brugere af Aforma Plus har tillige adgang til en række formularer under fanen ”Diverse”. Disse formularer er med til at hjælpe i jeres dagligdag, da det til tider kan være uoverskueligt, at finde de forskellige formularer på diverse hjemmesider.

Hvad får jeg ud af Aforma Plus

Med Aforma Plus kan du hurtigt få adgang til formularer til brug for køberrådgivning, så du ikke skal bruge så meget tid på det administrative i hver sag – det er selve ideen og formålet med Aforma Plus.

I det daglige arbejde har man ofte behov for, at få et overblik over alt relevant materiale indenfor en ejendomskategori, men det kan være svært, at huske alle forbehold m.m. i en travl hverdag.

Ved at starte med Aforma Plus, kan megen tid og energi spares. Aforma Plus kan dermed være et nyttigt supplement i dit daglige virke som køberrådgiver.

Behandling af persondata

Jurist Rie Jakobsen er den person, der er dataansvarlig og dermed ansvarlig for de personoplysninger, du meddeler til Aforma. Hun kan kontaktes på info@aforma.dk

Du har bl.a. oplyst navn, firmanavn, adresse, e-mail, samt angivet et password for at blive bruger af de dele af Aforma Plus, som man skal betale for at kunne læses.

Dine oplysninger har du sendt til os med henblik på, at vi kan give dig den adgang til Aforma Plus som du har anmodet om.

Vi opbevarer dine data sikkert og benytter ikke dine oplysninger til, andet end adgangskontrol og årlig udsendelse af mail vedr. fornyelse af abonnement.

Ønsker du at ændre, tilføje eller slette information, har du altid ret til dette. Et minimum af dataoplysninger er naturligvis påkrævet, så længe du er abonnent på Aforma Plus og har adgangskode. Hvis du opsiger dit abonnement, vil dine data blive slettet indenfor 12 måneder.

Hvis du har spørgsmål til Aforma Plus behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at skrive til Rie Jakobsen.

Hvem står bag Aforma Plus?

RIE JAKOBSEN

Jurist med speciale i fast ejendom

Aforma Plus er udarbejdet af undertegnede, jurist Rie Jakobsen.

Jeg har siden 2000 arbejdet med emnet køb af fast ejendom, idet jeg startede min tid i bank, hvor jeg rådgav mæglere og kunder omkring finansiering af fast ejendom. Senere blev jeg selvstændig ejendomsmægler på Frederiksberg, hvor jeg havde min egen lille uafhængige ejendomsmæglerbutik.

Efter min tid som selvstændig, hvor jeg samtidig læste jura, blev jeg ansat på advokatkontor, hvor jeg primært sad med fast ejendom. Fra 2015 og frem til 2020 var jeg ansat som partner i Homes køberrådgivning, hvor jeg sad med rådgivning af private kunder til køb af fast ejendom.

Fra januar 2021 er jeg ansat på advokatkontor, hvor jeg ligeledes sidder med køberrådgivning.

Ved siden af mit daglige arbejde, underviser jeg tillige i faget Køberrådgivning hos Dansk Ejendomsmæglerforening.

Jeg vil være meget taknemmelig for at modtage forslag til rettelser, tilføjelser og forbedringer af indholdet.

Køb adgang til alle dokumenter på siden

Ved et medlemskab til Aforma Plus, får du adgang til formularer til brug for køberrådgivning. Formularerne på hjemmesiden vil løbende blive ændret og opdateret, så de stemmer overens med gældende regler og lovgivning. Det er derfor en god idé, at holde sig ajour på aformaplus.dk

AFORMA PLUS

Aforma Plus giver dig adgang til en række værktøjer, som er udviklet efter flere års erfaring til brug for køberrådgivning. Ordet Aforma kommer fra det latinske udtryk Forma, der er et udtryk for formularer.

© COPYRIGHT 2021 - AFORMA PLUS


info@aforma.dk
CVR: 41939133

AFORMA PLUS

Aforma Plus giver dig adgang til en række værktøjer, som er udviklet efter flere års erfaring til brug for køberrådgivning. Ordet Aforma kommer fra det latinske udtryk Forma, der er et udtryk for formularer.

© COPYRIGHT 2021 - AFORMA PLUS


info@aforma.dk
CVR: 41939133